Jako nikotin
Na prašné cestě plné kukuřic,
nás dlouho straší bouřka.
Na strach z ní,
mi do úst aplikuješ lék.
Konec vnitřních válek.
Je to velmi zajímavé,
plastovou kapku lásky,
na jazyku máš.
Už nedělám si vrásky,
tak kdy mi další dáš?
Ten polibek je jako nikotin.
Tvé vydřené vítězství,
co dostane se do novin.
Bože to je šílenství.
Čekám další pokyn
… k políbení
Přečteno 79x
Tipy 5
Poslední tipující: cappuccinogirl, mkinka, martinaV
Komentáře (0)