Ranní kapka

Ranní kapka

Anotace: *

Ranní kapka po tváří tě pohladí
a poputuje k šíji a k ňadrům
že osvěží můj svěží pohled na horká místa
bledoucí a tmavá
kam snívá hvězda ledá
a s tou bych se protnul po medové přikrývce
a po lžičkách polibků si umanul tvůj ret
jestli ta malá kapička vteče srdcem
tak já ji budu říkat balerína něhá
která se do mne zamilovala
až sem se začervenal do jahody lesní
a tam i zůstal s ní
a houpal v té síti zmámen
k nádheře luny neodolatelnosti její.
Autor Dejvis, 01.07.2024
Přečteno 103x
Tipy 20
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Bufik, Pacik, Anfádis, Ophelia81, Psavec, Kubíno, Tomcat, zase já, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nádhera

01.07.2024 11:39:37 | mkinka

líbí

Děkuji pěkně

01.07.2024 12:21:49 | Dejvis

líbí

Rádo se stalo.

01.07.2024 12:27:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí