Láska bez pravidel až do svítání .... ve stínech uličky.
Můj anděl schoval svá křídla /v džínách tak upnutých/....
Skoro jako sabat a ohně západu slunce doutnají.....
Láska bez pravidel - propast...
Láska bez pravidel až do svítání....a soumrak ožil.
Déšť klepe na šamanovu tamburínu, až chraptí......
Tvůj dotek mi rozpouští kůži ...
Láska bez pravidel - jen ty a nebe v nekonečnu....
Láska bez pravidel... a svítání - záblesk karmínu,
Anděl roztáhl svá křídla /v džínách tak upnutých/...
Tu noc ukojil hlad vesmíru
Láska bez pravidel....já poznal jsem tu propast...
Autor: Harald Laier "Denim For Ever"