Anotace: ( Dnes už vím, že je, ale ne každá. Archivní záležitost kdysi zaznamenaná na svatebním oznámení. )
Okroužkovaní ptáci
začali závidět druhým
jejich nedotknutelnost
už jsi poznačen
do evidence milujících
zaveden
a stále opakuješ
miluji tě
miluji tě
do nekonečna
a vlastně ani nevíš
jestli láska je
forever
každá, která to neplánuje
každá, co nechá se unášet na vlnách děje
každá, co s nadhledem přijímá vše, co se děje
každá, co nechá si rychlík ujet
aby šla po svých, bok po boku po okraji Mléčna
na dráze v nekonečnu otáčkách - ta pak je věčná :)
09.09.2024 09:37:07 | šuměnka
Že láska je, nám Jiříčku asi musí stačit...i když to někdy zatra bolí*
01.07.2024 22:49:58 | cappuccinogirl