Dvacátý šestý dopis lásce
Pustili jsme si film
a já u něj brečela.
Ty emoce cítím živé.
Byla to jen smrt ve filmu
a vlastně jsem se bála,
že nevím,
co je potom.
Chybí mi tvé tělo i doteky.
Možná i ty naše melancholické vzdechy.
Už neplač,
slyším v uších.
Šlapu na boso.
Ach, zlato.
Proč uvědomujeme si vše,
když nedosáhneme na to.
Vzal jsi mě na vrchol
i cítil můj strmý pád.
Jsme jedinci
jako koňský let
před Taxisovým příkopem.
Dáme to?
Či skončíme před branou či osudem?
Kde jsi?
Má
l
á
s
k
o
.
Přečteno 78x
Tipy 29
Poslední tipující: Misha, IronDodo, jort1, Jan Kacíř, Tomcat, Kan, Protos1182, kozorožka, Fialový metal, Marťas9, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)