Dvacátý sedmý dopis lásce
Řešila jsem
svůj zármutek
a nebyl čas na zbytek.
Mezi kopcem snů
zbylo jen pár básniček.
Do ponurého rána
volám chladem dne
to slovo tesklivé.
U
ž
s
e
n
e
p
o
m
i
l
u
j
e
m
e.
Ale
miluji
Tě
stejně.
Líbám listy
do schránky
matky země.
Ta zná vše pevně.
Přečteno 121x
Tipy 34
Poslední tipující: Misha, IronDodo, Jan Kacíř, Tom4594, Tomcat, Protos1182, Pettie, Dejvis, kozorožka, Fialový metal, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)