Slib
Anotace: Láska i po čase.
Slibuji ti, moje milá,
že tě nikdy nezradím
Tvoji lásku svoji něhou,
navždycky ti oplatím
Tenhle slib je tuze starý,
přesto platit nepřestal
Miluji tě, drahá moje,
proto jsem ti srdce dal
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, PIPSQUEAK
Komentáře (8)
Komentujících (8)