Dívko moje milovaná
zkrášluješ mi každý den
Venuší jsi darována
slovy lásky opředen
Srdce v páru jsou vždy více
ochraňuj ho krasavice
Ač nám léta utíkají
přece se vždy krásné zdají
S nádherně něžnou troškou do báseňkovýho mlýna jsi přišel:-) Dám si ji vícekrát:-)*
02.07.2024 15:54:40 | cappuccinogirl