Hra3: Vlny lásky

Hra3: Vlny lásky

Anotace: Hra 3

Tuze mokrý polibek,

od vlnek a od rybek

Jeden byl i od sumce,

co hnízdečko lásky ztratil

 

Ve vodách se jí ztratil,

vzpomínky vlnami odpluly

Bez lásky sám zůstal,

na dně tůně klid hledal

 

Jednoho večera ji opět našel,

k vlnám ji mořský vůdce zpět přivedl

Jejich srdce spolu znovu zaplesala,

v mořské náruči lásku si našla

 

Jsou spojeni věčnou poutí,

vlny jejich lásku hladí

Pod hvězdami spolu tančí,

šepot moře, jak melodie zní

 

V náruči lásky proplouvají,

věčný slib si navzájem dávají

Nad vlnami se vznášejí,

jako ptáci volně k oblakům směřují

Autor Misha, 02.07.2024
Přečteno 84x
Tipy 7
Poslední tipující: Fialový metal, Anfádis, mkinka, zase já
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Zhostila ses výzvy báječně, přímo láskyplně. Udělalas mi radost, a nejen mně, řekla bych.
Díky Ti moc!

03.07.2024 06:46:04 | Anfádis

líbí

nemáš zač děkovat, baví mě hry se slovy a tohle mě chytlo

03.07.2024 20:42:55 | Misha

líbí

To je super :)

03.07.2024 20:49:05 | Anfádis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí