Vzpomínka

Vzpomínka

Zlatavá barva našeho slunka
Opojný čas králů

Ve svitu třpytí se korunka

Vzhůru k našim nevyplněným snům
Otevřenou náruč všem našim přátelům

Doušek sladkého vínka
V hlavě brouzdá nostalgická vzpomínka

Kterak spolu kráčel čas se sny
Otázky a odpovědi opodál stojící Vesny

Srdce boří všechny mýty
Koně běží a brodí se kopyty

Do nitra, dostane se jen málo z nás
Vítr odvál věk i tvůj čas.
Autor neptolius, 03.07.2024
Přečteno 64x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí