dorotka

dorotka

to je můj kluk!

objevila básnířka rozlitá v mléce
rozprostřela se v růžové laboratoři

a začala tě předělávat


vysál jsi ji

jako oči pro pastvu
jako básník o níž

píše v kolapsu

vypil jsi její léto

mlčela

ne

vískala že chce to


když pak ráno počítala jako

mohlo za to fialové sako

kde podtrhl to
kontakt do nočního klubu v sametu


protože jsi po loňské operaci ztratil váhu
a záhy přišel o práci
pro své dívčí nohy
vzal jsi brigádu pro poetické vlohy
pro radost převlékací touhy ač máš tituly i dr
že jde jméno s bohy

krátké lehké korzo v tělových punčocháčích
přichycených na stehnech
pomůže finanční situaci
i solventním snům k dámám až se tají dech

lesklé básnířce však nevysvětlíš
že nic nestalo se červeným botkám

předváděl jsi letní kolekci dívčích šatů

navzdory zimomřivému šimrání

seděl s kabelkou

tady je fotka

a díky paruce cítila jsem se žádanou modelkou

já rozechvělá duše

svůdná doktorka dorotka
Autor J's .., 03.07.2024
Přečteno 66x
Tipy 10
Poslední tipující: jort1, Emani, Psavec, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí