Mezi světy
Anotace: Raketa letí 2021
Něha z trumpety
se slovem tančí.
Já chcu
a smích zvenčí.
Růže léčí obtíže
i láska
ženy krášlí muže
v ladnosti křivek
rovnováhy přirození.
Druhá růže odhání
infekce z kůže.
Líbání, rozkoš
nemá stroj kýče.
Milujme se
v řece
i ve strouze.
Povzdechy planou
bez výčitek.
Pro Tebe růže léčí
i krášlí zevnějšek.
Cítíš tu vůni
u postele?
Je vesele?
A ptačí zob
za oknem
Ti múza dává.
Pořád jí v hlavě hlodá.
L
á
s
k
a
Jsme dva a dva.
La a la.
Zpívejme v objetí se vše zdolá.
12.11. 2021,17.05.11
Přečteno 94x
Tipy 28
Poslední tipující: Misha, IronDodo, Anfádis, Fialový metal, Psavec, Marťas9, zase já, Ondra, cappuccinogirl, jort1, ...
Komentáře (0)