Báseň pro Tebe

Báseň pro Tebe

Anotace: Raketa letí 2021

Letí květ z nebe
jako plazma léčivá,
co z poupěte zrodí
lán vichrů souznění.



Otočil jsi se.
Jsi Španělka
jen trochu bílá,
ale v hlase
roztomilá.

Tvoříš umění
v aktu,
že by jsi to pořád chtěla.
Ach, jak jsi urozená.

Ta láska z papíru,
co píše písně
pro mě na míru.
Miluji Tě
jako třesk vesmíru.
Opojná, bláhová a čistá.
Setkáme se.
Tím si buď jistá.
Vždyť jsme z jednoho těsta.

Už zase smějeme se.
Duše má jedno tělo
a jeden dech.
Nic nevyhořelo.
To mi věř.
Půjč si moji krev.

Ty můj upíre.
Kousni a teď.
Naše království je med.
Cukrujeme celý svět.

Rdí v pozdravech,
kyprý věrný chléb.


Lásko nechtěla jsi psát o něčem jiném?

Zardíváš se.

Stejně skončíme na jednom.
V noci v pokoji.

Krása i lásky vzkříšení.


M
y


Jenom

M
y.


02.11.2021 15.52.25
Autor mkinka, 04.07.2024
Přečteno 136x
Tipy 30
Poslední tipující: Misha, IronDodo, jort1, Fialový metal, Tom4594, Psavec, Marťas9, zase já, Dejvis, Ondra, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Super, upíre ;-)*

04.07.2024 07:55:59 | Tomcat

líbí

Jsem ráda že se líbí.

04.07.2024 08:01:34 | mkinka

líbí

Moc pěkná, mkinko.

04.07.2024 07:43:17 | Žluťák

líbí

Děkuji mockrát, Pavle.

04.07.2024 07:47:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí