hry na nedostižnou
Anotace: ahojky mé lásky, teď jsem tu o5 já dorotka... sedím u klavíru v krátkých přiléhavých šatech a musela jsem si na přání solventních zákáznic navléci na své dívčí nožky barevné podkolenky s proužky … a*jaj** hraj
básnivé lásky jsou …
hry na nedostižnou
v blankytných peřinkách
co zbývá ti
v poupátku ze tvé cti
když klavír je elixír
a plaví slůvek v krach?
a smutek už svírá jícnu
po něžných tmách
bez bot studí hrad zhaslých svícnů
i ty
vzkážeš jen dík … jdi tanči ... klávesám
*
básnivé lásky jsou …
ve vlnkách jako prám
na němž jsi stopa ukrytá před lýtky slaných dam
a já … tvé slzy chvil
chráním
jen já
je mívám v dlaních i když musím říct
teď ženou jsem sám
…
a to v úsvitech tak moc tě bolí
víc než jamky pod kolínky třpytící soli
chceš teď s mužem plout … dál z bosých rán
a pak
žár jiskří z hvězd pro sníh
a taj že výš je hřích
zas roztát a říct
dík
jsi jediná
jediná
…
[ref už jen lalala melodie pro klavír]:
básnivé lásky jsou …
hry na nedostižnou …
v blankytných peřinkách
co zbývá ti
v poupátku ze tvé cti
když klavír je elixír
a plaví slůvek v prach
a smutek
dál dál studí
i ty sis řekla dík … že byl jsem to já
lala la la
(láska)
proto sbohem ti dám
snad celý vesmír tu chodí bez hvězdáře v proužkovaných podkolenkách
Přečteno 90x
Tipy 14
Poslední tipující: jort1, narra peregrini, Psavec, Emani, cappuccinogirl, Ophelia81, zase já, mkinka
Komentáře (0)