"the ende..."
Anotace: Možná časem... se probudím.
Slzy z očí kapou na špinavou zemi.
Nezvedám je, nechávám je plout.
Slzy z očí, obraz rozostřený.
Už nechci, nesmím na tebe pohlédnout.
nemohu však zavřít svoje víčka.
Nemohu zavřít, ty jsi svíčka.
Bohužel pro mne vyhaslá.
Nemohu žít a znovu spatřit tvoje líčka.
Nyní vidím jen tmu...
...a ty jsi v ní.
Já udělám krok poslední.
Zavírám oči o poledni.
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Algernon
Komentáře (0)