Zázrak
Naděje létá po hvězdách.
Třeba mi něco pošeptáš.
Pod peřinou
nohy budou
smetanou.
Uvnitř
i vně
se rozjasníme.
Polibek
a hlásky prozpíváme.
Bude
žít
láska
naše.
Pomilujme se do rozkoše.
Posílám Ti květy do pórů kůže.
Život je první dějství
ve scénáři našeho obrazu
a rozjasnění protáhneme do vzkazu.
Miluji Tě
v říši leknínů,
co Monet dal v šíři něhy.
Kéž stojí při Tobě duch svatý.
04.07.2024
Přečteno 121x
Tipy 30
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, IronDodo, jort1, Dejvis, Sonador, Marťas9, Fialový metal, zase já, narra peregrini, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)