Tulipán je láska má
Růže i tulipán
Nádherný stonek mají
Avšak veliký rozdíl mají
Jedna rostlina bolest způsobuje
Jedna lásku zpříjemňuje
Nevěř jedné z nich
Bílá květina jež sníh miluje
Může vám pohádku vyprávět
O tom jakou bolest způsobuje
Tulipán 6 květů normálně mívá
Avšak ona speciální je
Narostl ji jeden navíc
Jeden jinak zbarvený
Bílý tulipán jež jeden lístek červený má
Něco nádherného vyzařuje
Já ten tulipán chci získat
Růží je všude mnoho
Ale tato krása je jen jedna
Jedna z nekonečna
Co když tato květina uvadne
A já nestihnu ji říci
Jak moc ji mam rád
Nesmím ji nechat usnout
Nesmí potkat růži nebeskou
K smrti vedoucí je jedna věc
A to, že víte, že květina ztratí kořeny
Avšak já ji zachráním
Budu o ní pečovat
Nikdy neuhasne
Vždy budu u ní na blízku
A ochráním ji
Ten lístek jež má navíc
Totiž lásku nese
A když platonická bude
Růži schovám si pod sklem
Na jedné hvězdě
A až konec bude hvězdě volat
Hvězdo! Hvězdičko moje!
Náš život můj i tvůj se nadobro
Ve vesmíru schová a my budem se hledat
Po smrti i ve dne