Anotace: Pocity bytí...
Jsi můj smích, jsi můj stín,
chovám tě v srdci, chovám tě přeci...
ty se však bráníš, výmluvy sháníš...
Jsi světlo z temnot, nepoznáš věrnost,
jsi jako víno, opojné, bez zábran...
Zžírá mě touha, chci tě líbat,
k nebi se dívat...
ty se však bráníš, výmluvy sháníš...
Nebe je blízko, láska se dívá a z nebe kývá...
ty se však bráníš, výmluvy sháníš...
Hřeji se na slunci, hřeji se v stínu,
ted hledáš vinu??...
Touha si vzala, co láska dala,
víc nemá, ted hledá, je bledá...