Prázdnota
Úplně slyšel, jak je sám
Ticho
Vesmír usnul
Tma si rozestlala mezi kopci
a svou bezelstností jej zalehla
Něžná hudba
hledající se v kruzích
zaplavila pokoj vily
unikala rozbitými okny do ulic
a schodištěm noci stoupala do nebe
Čekal, kdy zas přijde
a den ode dne se zmenšoval...
Přečteno 117x
Tipy 22
Poslední tipující: IronDodo, Pampalini, Marťas9, Kan, Sonador, Lexi, cappuccinogirl, zase já, Psavec, Ophelia81, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)