Ahoj
Hledá se žena s mikrofonem
která by zdarma namluvila audio soubory v češtině pro hru Jaj!
Více informací asi nejlépe via vzkazy
Za případné chyby se omlouvám a uvítám zprávy jak to jde nebo nejde hrát
Verze Elnath (β Tauri) pro Firefox obnovená přes noc
a snad hratelná na vlastní riziko je zde - stačí odkliknout j
Děkuji
váš j's ..
Hrát Jaj! testovací verzi ve vývoji?
Jaj!
| 1.7β 8.7.24 |