Na vycházce
Ústa uzamknutá třemi čertíky,
nesmím tě políbit, ale tolik chci.
Mezi zvěří máme společníky,
žijeme v prekérní situaci.
Na vycházce...
Oni ani neví, že nás hlídají,
sledují každý pohyb našich rtů.
snad příště polibky čekají
a strávím s tebou další minutu.
Na vycházce...
...minutu citů na návštěvě v zoo.
Přečteno 87x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)