vyDÝCHAT

vyDÝCHAT

Duše mluvíc řečí svého těla,
V zrcadle vlastní osamělosti, k lásce si dospěla.
Z říše své moudrosti břicha,
kolikrát volala si do ticha?
Teď podívej na oživenou naději,
myslím že všechny uznalé pohledy k sobě Ti prospějí.
Měj se ráda
Kde je sebeláska
tam vše roste neuvadá.
Autor zde.neck, 09.07.2024
Přečteno 73x
Tipy 7
Poslední tipující: jort1, IronDodo, Psavec, mkinka, zase já
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí