- krásné léto -

- krásné léto -

- krásné léto -

 

Krásné léto
sem tam sprchne sem tam bouřka

 

sem tam vítr se do toho obuje
že okenice a průvan zaduje

 

vítr občas bývá tak silný
tak silný

 

nám oběma dobře doma je, vše je klidný
vše je klidný

 

jsme v bezpečí domova
v bezpečí domova jsme

 

lásky plně se tulíme k sobě
tulíme se k sobě lásky plně

 

pusa střídá druhou
to je tou naší něhou

 

něhou krásnou až s toho srdce buší
buší tak rychle a lásky plně

 

láska nás dvou nikdy nevyhasne
je jako dva plamínky co hoří tak jasně

 

plamínky co nikdy neuhasnou

 

 



Spisovatel Akras

Autor Akras, 09.07.2024
Přečteno 103x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, mkinka, Exnerka, zase já
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí