Anotace: prožívám svoje další zklamání, ač mě ještě neopustil, vím, že se to jednoho dne stane...
Zajímáš se o psychologii... četla jsi Scotta Pecka - Nevyšlapanou cestou ... k lásce? Třeba Ti pomůže v divadle zvaném svět... najít zrcadlo té Tvé lásky... ;-)
09.04.2007 00:07:00 | Levandule