V mladém těle

V mladém těle

V mladém těle staré srdce bije,
ztrouchnivělé už nemůže tlouct dál...
Jen jeden človíček tu pro něj zůstal,
sval života v křeči odkryje.

Pro zpola mrtvého poslední naděje.
Její zájem o záchranu neustál.
Její kořeny lásky dech prorůstal,
dle lékaře šance na život je.

Tak aplikuj sladké polibky tvoje,
nitrožilně, vše bych to pochroustal,
objetí návykové jak krystal
zachrání života mého vývoje...
Autor CyberDragon, 09.07.2024
Přečteno 86x
Tipy 6
Poslední tipující: Verunka1, Pettie, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí