Čarovná noc lásky

Čarovná noc lásky

Anotace: ...

V tichu deštivé noci promlouváme,

slova se kdekoli do tmy nesou

Naše duše se jako moře vlní,

náhle světlo nade vším se rozsvítí

 

Hvězdy na nebi se v dálce třpytí,

naše srdce k sobě cestu najdou

V náruči šepot lásky zní,

vzduch je naplněn magií

 

Čarovná noc nás svým tajemstvím zahaluje,

s určitým třpytem ve vzduchu se zjevuje

Jistota lásky v srdci nám sílu dává,

jako krev do žil se nám vlévá

 

Společně temnou nocí kráčíme,

v jejím tichu si slova lásky šeptáme

Jiskřičky naděje v nás jako hvězdy září,

náš osud s láskou splývá

 

Ve vzájemném objetí štěstí naléváme,

v každém srdci láska zůstává

Každý okamžik s Tebou jako sen se zdává,

naše duše jsou spolu navždy propojeny

Autor Misha, 09.07.2024
Přečteno 104x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí