Hledám slova

Hledám slova

Anotace: *

Hledám slova ve zmatku vichru
a ty hádáš
jestli tě miluju v dáli kovadlin hromorů
se tam laxně pohybuju
o našem zarytém kdyby
ale na to se nehraje
ani dekadentně nezpívá
tak probuď touhy slané ke mě
když stojím pod deštníkem smutný
a nevidím tvé lepé slzy
prší prší trní soudné
pro ty svůdné rudé růže
co sem ti je utrh v spěchu
bylas marně prostě pryč
to si snad nezasloužím ani já
ani ten špaček na hlíně hladový
beru si ho sebou jako přítele do kapsy
a nechci už o tobě psát a vědět
papír sporný sem spálil sirkou dvou bitev vznětlivě sám
nemohu dál nenávidět mžik v okamžik chvil
jsi co nejsi
nejsi ta bývalá zář
koho vlastně miluješ
možná toho jezuitu
ten ti to však nikdy neoplatí
ten je oddán pánem perutích křoví
proto sis ty vlasy neměla vztekem trhat
po funuse tě mám radši v podzemí ztrmácených vzpomínek
z kterých za nocí neprobudím odpusť
A propusť zrnko duši mého trápení k nebesí.
Autor Dejvis, 10.07.2024
Přečteno 106x
Tipy 26
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Fialový metal, Marťas9, Sonador, zase já, kozorožka, Verunka1, RadekČ, Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Dejvi, ty to vážně umíš říct jak nikdo jinej...k téhle se budu vracet... skvělá je

10.07.2024 16:22:37 | cappuccinogirl

líbí

Slova nacházejí Tebe, myslím... *

10.07.2024 14:50:49 | Ophelia81

líbí

Děkuji pěkně milá Ophelia:)*

10.07.2024 15:00:49 | Dejvis

líbí

Objimam a st

10.07.2024 14:37:07 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí