- Okouzlení vínem -

- Okouzlení vínem -

- Okouzlení vínem -


Okouzlení vínem
pijeme sklenku za sklenkou

je nám tak blaze
víno nás hřeje

víno nás hřeje
dělá dobře na duši

a tobě to tak sluší

tiskneme se k sobě
čím víc a víc

polibek střídá polibek
něžnosti

něžnosti po celém těle
jako naše těla jedno bylo

je to opravdu krásné a vzrušující
naše láska nekončící

naše láska
ta naše láska nekonečná

 


Spisovatel Akras

Autor Akras, 11.07.2024
Přečteno 110x
Tipy 6
Poslední tipující: Fialový metal, Tomcat, mkinka, Exnerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Láska, víno a super

11.07.2024 10:25:19 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí