Chtěl bych...
Chtěl bych být vánkem,
jemně tě hladit.
Líbat tě na krk,
na tvář,
na ústa.
Chtěl bych být sedmikráskou,
až do konce svého života
zapleten ve tvých vlasech.
Chtěl bych být Lunou
a hlídat skrze okno
klidný spánek tvůj.
Chtěl bych být cokoliv,
jen ne sám sebou!
Komentáře (3)
Komentujících (3)