Ve výtahu
Obklopen čtyřmi chladnými stěnami
a tebou...
útočím polibkem na tvé žhavé rty
najednou...
spojili se putující planety.
Zastavit čas - pár minut ve výtahu
s tebou...
jsem teď vezen plechovou krabicí
mě zebou...
konečky prstů, jsi k dispozici?
Vložím do tebe popraskané ruce
s tebou…
pokud dovolíš rad ohřeju si je
chorobnou…
touhou po tobě prahnu zuřivě.
Přečteno 85x
Tipy 8
Poslední tipující: jort1, Psavec, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)