Dobrou noc 2
Dobrou noc,
lásko má,
co do úst píseň dá.
Už opadá noc
a hvězdy čekají
na půlnoc.
Tvá dlaň
prosí o dotek.
Chci Ti dát smích,
aby mi záviděl celý svět.
Ty modroočko
z rozkreslených vět.
Však víš,
o kom sním,
má milovaná.
Teď asi právě oči zavíráš
a nejsi už konečně sama.
Miluji Tě
a kytara zvučí s námi.
Jsem Tvého citu vrátný.
12.07.2024
Přečteno 167x
Tipy 39
Poslední tipující: Pacik, Misha, Jan Kacíř, IronDodo, RadekČ, Fialový metal, Paulín, fisus, jort1, Kan, ...
Komentáře (0)