Vnímám Tě
Vnímám Tvé dlaně
i slova,
která jsi ještě neřekl
a vím,
že neskončí
na dnu propasti,
ale probudí srdce,
co bije v lásce radostí.
Píšeme poezii
ve rtech něhy
i v klíči souznění.
Jsi vzdálený,
a přesto mi Mozart
zpívá v hlavě
a pak zas kankán rychlý.
Láska je emoce,
co ladí smysly.
Ach, můj věrný
a vzácný.
12.07.2024
Přečteno 288x
Tipy 42
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, IronDodo, Dejvis, RadekČ, Fialový metal, Sonador, Paulín, Kan, fisus, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)