láskosloví
Anotace: učitelky básníků
mít panny - čisté stránky
nepopsaný list
nejvíc mě potěšíš
když nenapíšeš nic
můžeme však společně
psát na mně i do mě?
vždyť to ti jde výtečně
s hercem v cizím domě
až konec je po mně
…
a ty se ještě divíš jdu-li
na tebe z vody
za plavkami sotva číst …
že ani stopa pro chtěné body
nafukovací však plave
ale proč andulí?
proč živé dívky
neuplatní své vlohy
svůdně jsem si jist
stále jenom píší píší
a svému tělu škodí
a štíhlá krása rozplývá se
v podivných verších
ve vzdoru v čase
a pryč jsou tvary bohyň
*
a tak místo tvarosloví
paní učitelko
naučte mě láskosloví
a nebude jen pérko
Přečteno 113x
Tipy 12
Poslední tipující: jort1, Ophelia81, narra peregrini, Anfádis, mkinka, Fialový metal, Psavec
Komentáře (0)