Zahrada

Zahrada

Anotace: On tam, já jinde

Tak si tě tam v duchu představuji....
Zřím zpocená tvá ramena
a čelo ustarané
A mysl tvoje znavená
ví vše, co má se stát, se stane..
Zřím oči, které nevidí
A přece všechno pozorují
I v dálce vidí naději
A krásu, s kterou mraky plují
Zřím ruce, které hladily
A objaly mě v čase toku
Ty ruce které ladily
souhlas mých slabin, klína, boků..
Zřím vše, co okem vidět lze
A přece je toho tak málo
Chci vidět srdce, duši, myšlenky
Pochopit, proč se to všechno stalo...

Autor Ano, 14.07.2024
Přečteno 149x
Tipy 12
Poslední tipující: Jan Kacíř, zase já, girasole, Punk, Tom4594, jort1, Psavec, Kan, cappuccinogirl, J's .., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ano, ano, ano, tahle je z tvých ta prvá.

18.07.2024 16:59:42 | Matahaja

líbí

Velmi pěkné

14.07.2024 13:15:17 | mkinka

líbí

Děkuji, dnes vytvořeno, dnes objevena tato stránka... náhoda?

14.07.2024 14:13:41 | Ano

líbí

Je dobře, že tu jsi

18.07.2024 17:07:17 | mkinka

líbí

Je to tady velmi inspirativní. Vlastně jsem hledala jednu báseň a našla vás všechny:))

18.07.2024 19:07:02 | Ano

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí