Tajemství
Anotace: I tak to někdy končívá
My máme spolu tajemství
To tajemství nás tlačí
Jak kámen v botě, kořeny
Přerostlé v květináči
My máme spolu tajemství
A oba nás to bolí
Když bolet nechcem nikoho
A sypat rány solí
Kde končí naše tajemství
Tam pustá poušť se sbírá
Kde bylo srdce – prázdnota
A po prázdnotě díra
Pak naše malé tajemství
Co tajemstvím už není
Se ztratilo a nenašlo
A konec vyprávění...
Přečteno 186x
Tipy 12
Poslední tipující: Jan Kacíř, Marten, Konipásek, Vesmírná mlhovina, jort1, Fialový metal, cappuccinogirl, Marry31, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (5)