Chci jen...

Chci jen...

Chci jen...
v objetí držet tě do soumraku.
Ale jak si napsané hlášení čtu,
včera jsi byla skrytá mému zraku,
Chci jen...
potěšit se dotykem tvých snových rtů.


Pro ty mé jsou tak pohodlné,
pokaždé když přilnou k sobě.
Cítím tvé nesmírně příjemné
teplo, co něžně rozehraje
písně, jež jsou tak moc dojemné.

Chci jen…
poslouchat sněhové holubice,
pět budoucnost sladkou jak krupice.
S tvým smíchem život jde hladce.
Chci jen...
dotýkat se tvých křídel více.
Autor CyberDragon, 15.07.2024
Přečteno 111x
Tipy 6
Poslední tipující: Verunka1, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Chci jen....ať splní se Ti Tvůj sen...

16.07.2024 22:51:14 | Verunka1

líbí

Děkuji :)

17.07.2024 07:08:44 | CyberDragon

líbí

Chceš...krásný věci...a umíš o tom moc hezky psát:-)*

15.07.2024 13:36:52 | cappuccinogirl

líbí

Děkuji, za krásný komentář :)

15.07.2024 17:28:03 | CyberDragon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí