Láska je LÁSKA...
....a nebo taky není
Iluze
Představy
A snění
Po duši pohlazení
Chtění, chtĚNÍ, CHTĚNÍ
Těl , myslí propojení
Ach..
Pak polosnové bdění
Realita
Náraz
Zlom
Slast v past se mění
A vše se změní
I on...
Tak je to ON?
Ne, není..
Bolest a zmar
A probuzení
Ne, nechci lásku
Dejte mi místo lásky
ZAPOMNĚNÍ
Tohle je moc dobrý dílko...láska je ta nejsladší životní komplikace, co znám...
16.07.2024 17:38:25 | cappuccinogirl