Pasažéři

Pasažéři

Myslel jsem, že budím Tebe,
že udělal jsem strašnou věc,
že ztracen myslím jen na sebe
a pro Tebe chystám ze lží klec.

Žil jsem jen svou sladkou touhou,
s pocitem, že Tě neztratím,
že Tebe mám, myšlenkou pouhou,
navždy, ne jen prozatím.

Vše je jinak, dnes to vidím,
to já byl Tebou probuzen,
hlupák jsem, za Tebou slídím,
bez Tebe jdu dál - navždy jen.
Autor NoWord, 16.07.2024
Přečteno 59x
Tipy 7
Poslední tipující: Verunka1, Kan, Psavec, cappuccinogirl, Jordliana, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Cítím z toho určité vyrovnání.

16.07.2024 15:57:18 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí