Dvacátý devátý dopis lásce

Dvacátý devátý dopis lásce

Anotace: Harmonika 2024

Asi se mi směješ,
že pořád píšu,
ale to jediné mi zbylo
z propletenců něhy.

Ono je zvláštní
hledat něco pod mostem
a stydět se za svůj osud.

Prostě jsem odložená
a víra dýchá
i tahá mě z hrůz.


Neumím přestat psát,
protože i kdyby byla
nepatrná šance,
že by jsi mě měl rád.

Pod mostem je vlastně krásně,
dají se tam psát i básně.

Nevěříš?
Přistup blíž.

Člověk je čistý,
i když nemá nic.

Miluji Tě,
ale to už roky víš.
Autor mkinka, 17.07.2024
Přečteno 79x
Tipy 31
Poslední tipující: Misha, mravenec, Jan Kacíř, IronDodo, Kubíno, Emani, Anfádis, Pacik, Marťas9, Kan, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

četl jsem "stydět se za svůj stud" a taky to dávalo smysl

17.07.2024 13:16:54 | danielsoft

líbí

Děkuji

17.07.2024 13:39:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí