Třicátý dopis lásce
Už ani nevím,
zda jsem své stránky očíslovala.
Ale v těch listech se vyznáš jenom ty.
Pro ostatní je to klišé
a věci, co se opakují.
Jsem hezká?
Pro Tebe jsem byla.
Jsem pověrčivá?
Inu, Tvá slova hřála.
Jak se máš?
Asi jsem blázen.
Po letech čekání
Tě mám ráda,
ale nemám,
čím bych zaplatila.
Jsem nula
a ani okřídlená.
Slzy melou slova.
Přečteno 140x
Tipy 34
Poslední tipující: Misha, mravenec, Jan Kacíř, IronDodo, jort1, Kubíno, Dejvis, Emani, Anfádis, Pacik, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)