- Romantická křehká láska -
Křehká láska mezi dvěma
je jak diamant blištící se
krásný a přitom tak tvrdý
tvrdý opravdu je ale i tak křehký
blištící se všemi krásnými barvami
na všechny strany
na všechny strany blištící se
ale opravdu velmi křehká jest,
milovaní mezi sebou
musí pouto věrnosti nést
pouto věrnosti a bezmezné lásky
pak je láska dokonalá jako ten diamant.
…
Spisovatel AKras