Výpověď naší lásce
...neobhájila jsem...
Rozsoudils nás už dávno
..pochopila jsem
..až dnes ráno.
-
Bez tebe...
přes den Slunce nesvítí.
---------------------------------------------
..tvoje basen na me moc zapusobila:)
07.04.2007 14:24:00 | Adrianne Nesser