ne my nejsme sníh
těžko říct
jak rozpustit to
že jsme sem lehce přišli
byli jsme noví
vločkoví
narozeni z mraků
s možností růst
a objevovat neznámé tání
mohli jsme být roztomile nevědoucí
dešťům k pousmání
ale těžko přijít
a ještě těžší říct
že odcházíme nemocní a zkřehlí
vážní ve svém ústraní
abychom ještě nepřitížili těm
s nimiž jsme žili okamžiky
ne my nejsme sníh
jen opouštíme to tělo
jak jste nás znali
ze zimy
a proto bude smutno srdci
že neuvidí dušičku
která s tím tělem od narození
přicházela lehce k nám
a tvořila vesmírné srdce
vidíš hvězdáři
tady máš tu svou poslední hvězdu
která nepláče a přitom odchází
a ty zůstáváš a pláčeš
to není obyčejná láska
svěřila ti celý svůj život zde
do dlaní
od počátku až po konec
Přečteno 88x
Tipy 18
Poslední tipující: jort1, narra peregrini, Ž.l.u.ť.á.k., Anfádis, Emani, Psavec, cappuccinogirl, Ophelia81, Kubíno, Sonador, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)