Maitresse

Maitresse

Anotace: ...

 

Na příliš mnoho Kateřin.
Stačí jedna jediná s tvým příjmením.

 

Nepatřím do klubu milenek.
Jednoduše tomu nevěřím.

 

Jen možná.
Nic na věčnost.
Tvůj okroužkovaný prst nevěstí.

 

A někde tam uprostřed tvoje blízkost v té mojí a štěstí.

 

Občas běsním,
to když se chvíle s tebou zdaji příliš krásné
a najednou svíčka zhasne.

 

Nic není jasné.
Když jsi chvíli tady a chvíli tam.
Jaká se sama sobě zdám.
Zastřené vše je mlhou a nadhled je ten tam.
Absenci růžových brýlí nevnímám.


A pak jsem ti řekla, kdybych si tě mohla nechat, tak si tě nechám.
A tys mi řekl, že mě máš rád.

 

 

 

 

 

 

Autor Loveless, 18.07.2024
Přečteno 86x
Tipy 15
Poslední tipující: kudlankaW, Pettie, Sonador, jort1, CoT, Pacik, Ž.l.u.ť.á.k., Anfádis, Marten, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Michelle to je dojemný

Velmi mě zaujala

27.07.2024 15:52:24 | kudlankaW

líbí

Ach Majklo
Ach ach

19.07.2024 07:49:29 | CoT

líbí

No vole, Majkla se nam zakoukala, ale aspoň vím, že to ještě umim... Ted zase rychle přestat :)

19.07.2024 10:00:33 | Loveless

líbí

To se nezapomíná :))

19.07.2024 11:38:56 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí