Stříbrná minulost

Stříbrná minulost

Anotace: O lpění na minulosti.

Stříbrná minulost

 

Časem plují si příběhy lásky,

neznámý svět se ze spánku probouzí.

Ty s prutem a udicí na kraji lávky

snažíš je zachytit, ony se vzpouzí.

 

Jen jedenkrát mi dovolte, krásky,

napít se vašeho sladkého nektaru.

Obalte mě svými zlatavými vlásky,

zbavte mě bolesti, zbavte mě nezdaru.

 

Neznámý svět se ke spánku chystá.

Tys na kraji lávky s prutem a udicí.

Ztracená láska zůstane čistá,

stříbrná minulost, minulost zářící.

Autor Jordliana, 18.07.2024
Přečteno 83x
Tipy 22
Poslední tipující: Jan Kacíř, Paulín, IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., Kan, Vivien, Kubíno, Pettie, Psavec, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc povedená básnička. :)

18.07.2024 13:23:50 | Kubíno

líbí

Děkuji ti, Kubo.

18.07.2024 13:28:23 | Jordliana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí