Kolonizace
Tvá vlajková loď velí do útoku,
nevyhlásím mír – zaber mou zemi.
Už chybí ti jen pár drobných kroků
k nadvládě nad všemi – jsem němý.
… z každého polibku, co přistane mi.
Na bojovém poli procházíš středem,
nový režim přinese krásnou změnu.
Na mé srdce zaútoč torpédem,
nechám se trefit za každou cenu.
… chci si zapamatovat tuto scénu.
Vztyčila jsi státní znak v mém srdci,
v žilách hraje mi tvá omamná hymna,
Tak prosím - tohle již delší dobu chci,
pro obě naše země vzájemná výhra.
… děkuji, že jsi k štěstí pomohla.
Přečteno 74x
Tipy 7
Poslední tipující: jort1, cappuccinogirl, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)