Milá Edith P. (a můj kdysi milý)...

Milá Edith P. (a můj kdysi milý)...

Anotace: Ne, lituji všeho...

Ne, všeho teď lituji 

(VŠEHO!! teď lituji... )

Už nikdy neřeknu 

Navždy tě miluji. 

 

Ne, ničemu nevěřit 

(NIČEMU !! nevěřit... )

Do hlubin zakopat 

Nejhlubší lidský cit. 

 

Ne, vše bylo zbytečné

(VŠE!! bylo zbytečné ...)

Raději ledové 

Srdce mít netečné

 

Ne, na nic se netěšit 

(Na NIC!!  se netěšit...) 

Nečekat na pocit 

Že se dá ve dvou snít 

 

Ne, nikam už nechodit 

(NIKAM!! už nechodit... )

Nehledat krajinu 

Kde umím nebloudit

 

Ne, nikoho nepotkat 

(NIKOHO!!  nepotkat...)

Nečekat na toho 

Kdo řekne mám tě rád 

 

Ne, všeho teď lituji 

VŠEHO !!TEĎ !! LITUJI!!

Už nikdy nikomu

Neřeknu.... miluji

 

 

 

 

Autor Ano, 19.07.2024
Přečteno 97x
Tipy 13
Poslední tipující: Veru, jort1, Punk, martinaV, Psavec, Jordliana, zase já, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Non,Je ne regrette rien miluju ve všech verzích, i tu od Evy Olmerové

19.07.2024 19:12:54 | zase já

líbí

Právě, že je úžasný, já jen chtěla trochu ,,zakontrovat''. Zas tak moc nelituji....;)

19.07.2024 20:00:54 | Ano

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí