Skočila jsem do vody
Zchladit si v horku hlavu
Možná věcí náhody
Když spokojeně plavu
Znenadání narazím
Zdá se na zlatou rybu
Dobrý den milá paní
Neudělejte chybu
Já splním vaše přání
Ale pouze ta skvělá
Honem jsem vzpomínala
Co bych tak strašně chtěla
Nyní se v mých představách
Obrazy krásné linou
Aby mi například říkal
Lásečko nebo jinou
Stejně blbě příšernou
Zdrobnělinou
Nestíhám již domyslet
Potvora sebou mrskla
Fantazie moje hned
Byla v cukuletu pryč
Rozpíjí se před očima
Sladce růžovoučký kýč
Voda začíná studit
zlatá rybka,
zlatý důl,
zlatý zub
20.07.2024 22:30:17 | nerez
A na rozcestí
Zlatý dub
Budeš v cíli cobydup?
...děkuju ti za komentář :)
20.07.2024 22:39:56 | Anfádis
;-))
Stud ...
Zahodila
Úsměv ...
Navodila
***
Bude jen sobotní den ?
Možná tropy ?
Možná nás kropíš řádky ?
Žádný kýč
A nebo
Tropíš si ze všeho ...
Dobrý den.
***
Ať se Ti daří Anfi.
20.07.2024 12:37:52 | Fialový metal
Natropily se tropy
A já sbírám brepty
Ve svý hlavě
Tvářím se hravě
Ale mám ouvej
Práce čeká
...a teď se leká
Že nebudu mít řád
...
Však na každý pád
Vašku
Moc děkuju
Měj se. Báječně!
:)*
20.07.2024 12:56:42 | Anfádis
Skočila jsi do vody
a já mám všechny důvody
myslet si, že jsi nebyla na nudapláži
páč - stopro nenudíš:-)))
Úsměv, Anfi, zlatá rybičko*
20.07.2024 10:59:18 | cappuccinogirl