kam ztrácíš své hvězdy

kam ztrácíš své hvězdy

a víš
měl bys být šťastný
že jsou slečny z básní
když ti amor srdce střelí

a níž se zase básní
jak bys měl být šťastný
když padají ti poetky
samy do postelí

nebýt aspoň chvíli doma
koupíš si kojeneckou vodu
naliješ ji do sklenice
a přidáš sůl

je to hvězdář

abys hluboký vesmíre
vzpomínal na sbližování
s básnířkou v moři

nevidí tě žádná plakat

čte si o slzách

je hezké psát o milování
než skutečně milovat?

tak co tě drží zde
když to nejsou její ruce

s čím přicházíš do noci
když to není její srdce nevím

nerozumím tomu s tebou
Autor J's .., 20.07.2024
Přečteno 88x
Tipy 16
Poslední tipující: Kubíno, IronDodo, cappuccinogirl, jort1, Ophelia81, Psavec, narra peregrini, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

zlatý nerozum...

20.07.2024 13:56:35 | jort1

líbí

Citlivé.

20.07.2024 09:17:23 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí