Anotace: ...a co ve tvém vesmíru??
Nevařím a neperu
Neuklízím, nestelu
Nemyslím a nemluvím
Byl jsi tu, jen tohle vím
Nechodím a neběžím
Od postele ke dveřím
Prostě jenom vzpomínám
Na chvíli, kdys nebyl sám....
Téma je zdánlivě jasně řečené,ale trochu tápu
22.07.2024 11:28:53 | Admirál
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?